Specialisaties

Uiteraard kunt u voor alles terecht bij Hoveniersbedrijf Martin Duut, van onderhoud tot aanleg. Gezien mijn ervaring en opleiding zal ik mij voornamelijk gaan toespitsen op het onderhoud van tuinen en begraafplaatsen. Hieronder zal ik u een overzicht geven van mijn specialiteiten:

- Algemeen onderhoud van alle onderdelen in uw tuin. (grasmaaien, snoeien, onkruidbestrijding, kleine elektrische werkzaamheden, etc)

- Aanleg van kleine onderdelen in uw tuin. (bestrating, grasvelden, planten, bomen, heesters, tuinverlichting, etc) Ook voor de grotere projecten in uw tuin kunt u bij Martin Duut terecht. Door de goede samenwerking met collega-bedrijven kunnen wij altijd de gepaste mensen voor u vinden!

- Aanleggen van kunstgras. Zowel particulier als zakelijk.
In samenwerking met TigerTurf Easylawn maken wij uw kunst grasveld tot een succes. Daarmee is het dan ook niet van echt te onderscheiden.
Als geregistreerd verkooppunt in regio Den Haag, kom ik vrijblijvend langs met diverse stalen kunstgras om de mooiste door u te laten uitzoeken.

- Onderhouden van begraafplaatsen en grafmonumenten. (totaal onderhoud van de begraafplaats, groenonderhoud rondom het graf, reinigen en opnieuw inlakken van letters op de grafmonumenten. Ik doe dit zowel voor gemeenten als voor bedrijven en particulieren.)

 

Mijn opleidingen zijn: vakbekwaam hovenier, Uitvoerder begraafplaats en crematoria, diverse certificaten o.a. VCA (veilig werken), omgaan met nabestaanden op een begraafplaats en veilig werken met diverse tuin & park machines.

Voor meer informatie over leveranciers en andere bedrijven waarmee Hoveniersbedrijf Martin Duut samenwerkt, klik op hun logo's onderaan deze pagina.