Over mij


Ik ben Martin Duut en ik ben vanaf 1 januari 2009 mijn eigen hoveniersbedrijf begonnen. Na een aantal jaren met veel plezier bij diverse gemeenten te hebben gewerkt was het voor mij tijd voor iets nieuws. Zo heb ik onder andere 13 jaar bij de gemeente Voorburg in de groenvoorziening gewerkt en ruim 9 jaar bij de gemeente Gouda op begraafplaats en crematorium IJsselhof. Hier heb ik veel ervaring kunnen opdoen met het onderhoud van begraafplaatsen. Niet alleen het groen kwam aan bod, maar ook het onderhouden van grafmonumenten behoorde tot mijn werkzaamheden.

Na al een aantal jaar met het idee rond te hebben gelopen heb ik in 2009 de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Omdat ik van oorsprong een vakbekwaam hovenier ben, wilde ik me daar weer meer op gaan toespitsen. Deze vaardigheden gecombineerd met de opgedane ervaring maken mij tot een gedreven vakman met een hart voor uw project.

"Geef uw project de zorg die het nodig heeft..."


Mijn werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de provincie Zuid-Holland, maar ook daarbuiten kunt u gerust contact opnemen voor vrijblijvende informatie.